JA Droid - шаблон joomla Форекс
Irish Billige Footballdrakter ValerieJ

Irish Billige Footballdrakter ValerieJ

dag som gikk mot ossJeg føler for fansen Russland vm drakt dag fordi bare vil jevn
Sean Dyche ble forlatt for å rue hendelser utenfor hans kontroll etter å ha slitt Southampton rystet et tvilsomt sent poeng. Turf Moor bærer vitnesbyrd om kontrovers snarere enn kvalitet på en ettermiddag da vertene så på kantseier gjennom Ashley Barnes andre halvdel header. Imidlertid brøt Burnley's winless løp til 12 kamper i alle konkurranser etter at erstatningen Manolo Gabbiadini riflet hjem for å sikre sin nedslående truede side en 1-1 draw ved døden.
Dommeren Bobby Madleys utilsiktede blokk på Ashley Westwood var nøkkelen i pausen som brakte besøkende leveler, en av flere beslutninger som irkede Burnley-sjefen. 'En annen interessant ettermiddag,' sa Dyche. 'Jeg trodde vi hadde gjort nok til å vinne spillet. Uten å være strålende, var vi solide i dag. Du kan bare kontrollere kontrollerbarhetene. Det var ting ut av vår kontroll i dag som gikk mot ossJeg føler for fansen i Portugal vm drakt dag fordi de bare vil ha en jevn konkurranse ... Spillet peterer ut til en fin seier, egentlig. Bortsett fra Nick Pope som gjør en fantastisk redning, tror jeg at vi har levert en god nok ytelse i dag for å vinne. '
Dwight Gayles Newcastle double ble kansellert av sent Bournemouth-rally
Dyche ble fornektet av Southampton-målvakten, Alex McCarthy, som gikk ustraffet for å håndtere utenfor straffesparken, og følte at hans side burde ha fått straff for å trykke på Barnes før han åpnet. 'Det øyeblikket dommeren dessverre blir rammet, setter dem på telleren,' fortsatte Burnley-sjefen. 'Da blir ballen trukket tilbake, Kevin Long blir trukket av sin skjorte og han går ned. Det er ikke mye i det, forresten, men det er viktig å referere til hele ligaen når alle går ned og får et frispark for det som normalt, som vi ikke gjorde.